Splošna teoretična predavanja za programe usposabljanja na 1. stopnji 14.-16.4.2023

Kraj: Na daljavo
Datum: 14.04.2023
Število prostih mest: 200
Rok prijave: 10.04.2023
Rok plačila: 11.04.2023
47258

Splošna in obvezna teoretična predavanja na 1. stopnji so namenjena kandidatom za učitelje smučanja oz. strokovne delavce na področju smučanja, teka na smučeh, deskanja… na 1. stopnji. Vsi prijavljeni kandidati bodo po 11.4.2023 obveščeni o podrobnostih poteka predavanj. Hkrati boste udeleženci prejeli tudi MS teams povezavo. Vpis opravljenih predavanj na obrazec poročila o poteku tečaja se bo izvedel po koncu vseh opravljenih obveznosti na podlagi minimalne prisotnosti v obsegu 80%, ki jo bomo beležili oz. ob pristopu na izpit. Ker je cena predavanj vezana glede na število udeležencev http://www.sloski.si/ZUTS/Cenik, bodo vsi prijavljeni po e-pošti obveščeni o višini šolnine za predavanja, ki jih bodo poravnali do določenega roka. V ceno bodo vključena teoretična predavanja in 1. rok teoretičnega izpita. Kandidat se bo moral za teoretični izpit posebej prijaviti preko te spletne prijave, ko bo le-ta tudi razpisan.

Predavanja bodo potekala v petek popoldne in soboto ter nedeljo 14.-16.4.2023 na daljavo.

O podrobnostih izvedbe boste kandidati obveščeni po preteku roka za prijave.

Izpolnite obrazec in se prijavite na dogodek

Za ta dogodek obstaja omejeno število oseb.

Trenutno prijavljenih udeležencev je:

Kandidat dovoljuje uporabo podatkov s spletne prijave za potrebe informacijskega sistema na področju smučanja v Sloveniji, ki ga s pomočjo spletne aplikacije MARS upravlja Smučarska zveza Slovenije.

Podatki se bodo uporabljali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Kandidat hkrati jamči, da so vsi vnešeni podatki resnični ter da je seznanjem in izpolnjuje vse razpisane pogoje za to usposabljanje.

http://sloski.si/dogodki_zuts/splosna-teoreticna-predavanja-za-programe-usposabljanja-na-1-stopnji-14-16-4-2023/