Teoretični izpit 22.4.2023 (ob 10.30 uri) “Učitelje 1. stopnje-SD1 (Ljubljana)

Kraj: Ljubljana (SZS)
Datum: 22.04.2023
Število prostih mest: 24
Rok prijave: 19.04.2023
Rok plačila:
48516

Teoretični izpit za Učitelje – strokovne delavce 1 – 1. stopnja se bo odvijal v soboto, 22.4.2023 ob 10.30 uri v sejni sobi Smučarske zveze Slovenije. V to skupino sprejmemo prvih 24 prijavljenih kandidatov.
Kandidat/ka mora za pristop k izpitu imeti opravljena splošna in specialna teoretična predavanja (razen kandidatov deskanja na snegu, teka na smučeh, prostega sloga, smučarskih skokov). Pristop k izpitu je vključen v ceno tečaja. Lahko pa posameznik opravlja samo splošni del, v kolikor je poslušal zgolj splošne vsebine, vendar je v šolnino vključen zgolj en izpitni rok.

Specialni in splošni teoretični izpit za Učitelje 1. stopnje je pisni.

Kandidati morajo OBVEZNO s seboj na izpit prinesti dokument POROČILO O OPRAVLJENIH OBVEZNOSTIH (prejeli ste ga od vodje tečaja) in OSEBNI DOKUMENT. Brez lista in dokumenta kandidat na izpit ne bo mogel pristopiti.

Če se kandidat izpita (na katerega se je prijavil in potrdil prijavo) ne bo mogel udeležiti, mora to pred izpitom sporočiti na e-naslov zuts@sloski.si

Prosimo, da prijavo oddate najkasneje do 19.4.2023. Prvi izpitni rok je vključen v ceno šolnino predavan

Izpolnite obrazec in se prijavite na dogodek

Za ta dogodek obstaja omejeno število oseb.

Trenutno prijavljenih udeležencev je:

Kandidat dovoljuje uporabo podatkov s spletne prijave za potrebe informacijskega sistema na področju smučanja v Sloveniji, ki ga s pomočjo spletne aplikacije MARS upravlja Smučarska zveza Slovenije.

Podatki se bodo uporabljali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Kandidat hkrati jamči, da so vsi vnešeni podatki resnični ter da je seznanjem in izpolnjuje vse razpisane pogoje za to usposabljanje.

http://sloski.si/dogodki_zuts/teoreticni-izpit-22-4-2023-ob-10-30-uri-ucitelje-1-stopnje-sd1-ljubljana/