Teoretični izpit (SLO in ITA-tuje govoreči) – za Učitelje smučanja 2. stopnje-SD2 (Ljubljana) 29.6.2024 ob 8. uri

Kraj: Ljubljana (SZS)
Datum: 29.06.2024
Število prostih mest: 24
Rok prijave: 26.06.2024
Rok plačila:
61102

Teoretični izpit za Slovence – Učitelje smučanja – strokovne delavce 2 – 2. stopnja se bo odvijal v soboto, 29.6.2024 ob 8. uri v sejni sobi Smučarske zveze Slovenije, Podutiška cesta 146, Ljubljana.

V to skupino ob 8. uri sprejmemo prvih 24 prijavljenih kandidatov.

Kandidat/ka mora za pristop k izpitu imeti opravljena splošna in specialna teoretična predavanja (razen slušateljev deskanja na snegu, teka na smučeh, prostega sloga, telemark smučanja). Pristop k izpitu je vključen v ceno tečaja, razen če kandidat izpit ne opravlja prvič.

Specialni in splošni-obvezni teoretični izpit za je pisni.

Kandidati morajo OBVEZNO s seboj na izpit prinesti dokument POROČILO O OPRAVLJENIH OBVEZNOSTIH (prejeli ste ga od vodje tečaja)in OSEBNI DOKUMENT. Brez lista in dokumenta kandidat na izpit ne bo mogel pristopiti. 

Če se kandidat izpita (na katerega se je prijavil in potrdil prijavo) ne bo mogel udeležiti, mora to pred izpitom sporočiti na e-naslov zuts@sloski.si.

Teoretični izpit je namenjen kandidatom za učitelje smučanja 2. stopnje. Prosimo, da prijavo oddate in potrdite najkasneje do 26.6.2024. Prvi izpitni rok je vključen v ceno tečaja.

Smučarska zveza Slovenije 
Podutiška cesta 146 
1000 Ljubljana 
ID za DDV: SI82837325

Izpolnite obrazec in se prijavite na dogodek

Za ta dogodek obstaja omejeno število oseb.

Trenutno prijavljenih udeležencev je:

Kandidat dovoljuje uporabo podatkov s spletne prijave za potrebe informacijskega sistema na področju smučanja v Sloveniji, ki ga s pomočjo spletne aplikacije MARS upravlja Smučarska zveza Slovenije.

Podatki se bodo uporabljali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Kandidat hkrati jamči, da so vsi vnešeni podatki resnični ter da je seznanjem in izpolnjuje vse razpisane pogoje za to usposabljanje.

http://sloski.si/dogodki_zuts/teoreticni-izpit-slo-in-ita-tuje-govoreci-za-ucitelje-smucanja-2-stopnje-sd2-ljubljana-29-6-2024-ob-8-uri/