Teoretični izpit – za Učitelje smučanja 1. stopnje-SD1 (Ljubljana) 1.3.2022

Kraj: Ljubljana (SZS)
Datum: 01.03.2022
Število prostih mest: 20
Rok prijave: 26.02.2022
Rok plačila:
26264

Teoretični izpit za Slovence – Učitelje smučanja – strokovne delavce 1 – 1. stopnja se bo odvijal v torek, 1.3.2022 ob 17. uri dalje v sejni sobi Smučarske zveze Slovenije.

Kandidat/ka mora za pristop k izpitu imeti opravljena splošna in specialna teoretična predavanja (razen slušateljev deskanja na snegu). Pristop k izpitu je vključen v ceno tečaja, razen če kandidat izpit ne opravlja prvič. Lahko pa posameznik opravlja samo splošni del, v kolikor je poslušal zgolj splošne vsebine, vendar je v šolnino vključen zgolj en izpitni rok.

Specialni in splošni teoretični izpit za Učitelje alpskega smučanja 1. stopnje je pisni in se bo odvijal v sejni sobi Smučarske zveze Slovenije, Podutiška cesta 146, 1000 Ljubljana v torek, 1.3.2022 od 16. ure dalje.

Kandidati morajo OBVEZNO s seboj na izpit prinesti dokument POROČILO O OPRAVLJENIH OBVEZNOSTIH (prejeli ste ga od vodje tečaja)in OSEBNI DOKUMENT. Brez lista in dokumenta kandidat na izpit ne bo mogel pristopiti. 

Kandidati morate/jo izpolnjevati enega izmed Covid 19 pogojev PCT. Obvezna je uporaba zaščitne maske (kirurška ali FFP2), kar bomo preverili pred pristopom na izpit.

Če se kandidat izpita (na katerega se je prijavil in potrdil prijavo) ne bo mogel udeležiti, mora to pred izpitom sporočiti na e-naslov zuts@sloski.si.

Teoretični izpit je namenjen kandidatom za učitelje smučanja 1. stopnje. Prosimo, da prijavo oddate in potrdite najkasneje do 26.2.2022. Prvi izpitni rok je vključen v ceno šolnino predavanj.

Smučarska zveza Slovenije 
Podutiška cesta 146 
1000 Ljubljana 
ID za DDV: SI82837325

Izpolnite obrazec in se prijavite na dogodek

Za ta dogodek obstaja omejeno število oseb.

Trenutno prijavljenih udeležencev je:

Kandidat dovoljuje uporabo podatkov s spletne prijave za potrebe informacijskega sistema na področju smučanja v Sloveniji, ki ga s pomočjo spletne aplikacije MARS upravlja Smučarska zveza Slovenije.

Podatki se bodo uporabljali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Kandidat hkrati jamči, da so vsi vnešeni podatki resnični ter da je seznanjem in izpolnjuje vse razpisane pogoje za to usposabljanje.

http://sloski.si/dogodki_zuts/teoreticni-izpit-za-ucitelje-smucanja-1-stopnje-sd1-ljubljana/