Medtem ko so Urška Pribošič, Anna Gasser, pa Mark McMorris & druščina v kitajskem Pekingu urejali še zadnje malenkosti pred olimpijskim »big air« nastopom, ki jih je čakal dan potem, so naši mladi upi »furali« Krvavec. Na drugi tekmi iz serije Argeta Junior Tour 2022 so se v »Manner« parku pomerili v olimpijski disciplini snežni park (slopestyle).


Deskajmo vsi! © furamsnowboard.si

Ob vlečnici Luža se je na lepo nedeljsko jutro zbralo lepo število mladih deskarjev in deskark. Nekaj več kot dvajset jih je zbralo pogum in nadeli so si štartne številke z likom munga, maskote loškega kluba EŠK Mungo, ki je s komendskim ŠD Furam soorganiziral drugo deskarsko-smučarsko preizkušnjo v okviru serije Argeta Junior Tour 2022. Vodji tekmovanja, Miha Loboda in Žiga Škufca, sta z ekipo pripravila primerno tekmovališče z linijami na katerih so mladi lahko prikazali svoje znanje in kreativnost ter se predvsem dobro zabavali.

Čeprav je na otroških tekmah bistvena zabava in druženje, pa si najboljši seveda zaslužijo omembo. Na »slopestyle« progi, ki sta jo sestavljala dva manjša skoka in drsni objekt so se zmag v svojih kategorijah veselili Leila Grad Božič, Ana Pavlovič (ŠD ASL FLY), Nace Erčulj (ŠD FURAM) in Luka Seifried. Čestitke! Le tako naprej. Seveda to velja prav za vse, ki ste bili z nami …  

Ekipi deskarskih učiteljev in učiteljic EŠK MUNGO & ŠD FURAM pa Krvavec seveda, prav vsak dan, »furajo« še naprej. Ta teden deskanja na snegu »Furam team« uči predšolske malčke. Naslednji, počitniški, pa bo še bolj pestro. Obe ekipi bosta skrivnosti deskanja učili osnovnošolsko mladino. Če bi se jim želeli pridružiti, več informaciji najdete na tej povezavi.

Uradni rezultati >> 

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES