Kids Tour 2022/23: Krvavec

Po Planici, Pohorju, Kozjem hrbtu in Starem vrhu je na vrsto prišel še Krvavec. Športno društvo Furam je na tretjo marčevsko nedeljo v zimskošportnem središču nad Cerkljam na Gorenjskem zelo uspešno organiziralo peto tekmo letošnje serije Kids Tour. Petintrideset mladih deskark in deskarjev se je na progi Luža prvič pomerilo v slopestyle-u.


Na Krvavcu se je zbralo petintrideset mladih deskark in deskarjev. (Foto: ŠD Furam)

Organizatorji so pripravili – tekmovalci, trenerji in starši otrok so ekipi ŠD Furam namenili ogromno komplimentov – dve super progi s skokom in dvema drsnima objektoma. Najmlajši so večinoma izbirali linijo z »rainbow box-om«, »straight box-om« in skokom, tisti bolj izkušeni in starejši, lahko rečemo da že res »tahudirajderji«, pa so namesto na »rainbow box-u« kreativnost in znanje prikazali na cevki.

Deskarji in deskarke so bili razdeljeni v osem starostnih kategorij. Za absolutno najboljša »park rajderja« sta bila na Krvavcu razglašena Tiva Brumen Loboda in Luka Seifried. Bravo! Kdo jima je bil najbližje absolutno in kakšna je razvrstitev po kategorijah? Kliknite na spodnjo povezavo.

«Tako na tekmi kot na treningu smo videli različne, odlično izvedene trike. Pa seveda tudi nekaj padcev, to spada zraven. Bistveno je, da so se otroci oziroma smo se vsi skupaj zabavali na snegu in to ob čudovitem sončnem vremenu. Ustavil nas ni niti južen sneg, progo smo vseskozi solili, tako da so bile hitrosti tekmovalcev in tekmovalk kljub spomladanskim razmeram prave,« nam je povedal Miha Loboda iz ŠD Furam, ki se ni pozabil zahvaliti vsem sodelujočim. »Vsem tekmovalcem, staršem in drugim udeležencem se zahvaljujem za obisk. Pa Brunarici Sonček, ki je poskrbela za slastne buhtlje, ekipi Darmar, ki je zagotovila cevko, RTC Krvavec za uporabo poligona ter seveda vsem sponzorjem, ki so prispevali praktične nagrade. Hvala, Obsession, Pleškocars, Fizian, Shred in Zavarovalnica Triglav je še poudaril Miha iz društva organizatorjev, ki je med mlade prav tako podelil nekaj lepih  »ŠD Furam« nagrad.

Rezultati

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES