Spletna trgovina ActionMama je nastala leta 2006, dve leti kasneje se je odprla prva prodajalna v centru Ljubljane. Sedaj smo ustaljeni na Dunajski cesti 177, v bližini Ruskega carja v Ljubljani.

Trgovina je najbolj znana po turnosmučarski in freeride opremi, ponujamo pa tudi opremo za freestyle in alpsko smučanje, gorništvo, plezanje, winganje, supanje, wake, kajtanje, kolesarjenje in ostale aktivnosti v naravi. Nudimo artikle samo skrbno izbranih blagovnih znamk visoke kakovosti, ki so vodilne na svojem področju (Völkl, Black Crows, Elan, Blizzard, Armada, Tecnica, Scarpa, Nordica, Dalbello, Norrona, Dynafit, Salewa, Sweet Protection, Mons Royale, Petzl, Black Diamond, North, Red Paddle in številne druge).

Smo prijazna ekipa izkušenih prodajalcev in športnih navdušencev, ki veliko dni preživimo v naravi, kjer sami testiramo opremo to pa nam pomaga, da vam lahko strokovno svetujemo pri nakupu tudi iz lastnih izkušenj na terenu.

Vedno prisluhnemo željam in potrebam naših strank, ter s skupnimi močmi izberemo kakovostno in cenovno najprimernejše izdelke za vaše športne aktivnosti v naravi.

Partner ActionMama vsem članicam in članom SLOSKI Kluba nudi posebne ugodnosti:

  • bon dobrodošlice s -25% popustom na vse redne cene v trgovini (izjeme: sup in wing program -20%), katerega lahko koristite v naši trgovini ali preko spletne trgovine ActionMama s kodo SLOSKI25 (velja do 31.8.2023),
  • celoletni popust -20% na vsa oblačila in obutev ter -15% na vso ostalo športno opremo. Popuste lahko koristite v naši trgovini ali preko spletne trgovine ActionMama s kodo SLOSKI celo leto in veljajo na redne cene.

*Popusti se med seboj ne seštevajo.

Trenutno pa je v akciji celoten smučarski program, ki je znižan kar -40%*
(izjeme: plazovna oprema, smučarske vezi, Black Crows, ATK – 30%)

Celotna ponudba

 

­

Ugodnosti za člane

  • bon dobrodošlice s -25% popustom na vse redne cene v trgovini (izjeme: sup in wing program -20%), katerega lahko koristite v naši trgovini ali preko spletne trgovine ActionMama s kodo SLOSKI25 (velja do 31.8.2023),
  • celoletni popust -20% na vsa oblačila in obutev ter -15% na vso ostalo športno opremo. Popuste lahko koristite v naši trgovini ali preko spletne trgovine ActionMama s kodo SLOSKI celo leto in veljajo na redne cene.