Z veseljem naznanjamo novo partnerstvo Modre kartice, članstva Smučarske zveze Slovenije. Za sezono 2021/22 je partner z ugodnostmi za člane SZS, imetnike Modre kartice, postal INTERSPORT.

Partnerske ugodnosti v prodajalnah INTERSPORT za imetnike Modre kartice, sezona 2021/22:

  • 15% popust na obutev in oblačila po rednih cenah in 10% popust na športno opremo po rednih cenah: Člani Smučarske zveze Slovenije, imetniki Modre kartice, lahko pri nakupu v partnerskih prodajalnah Intersport po Sloveniji unovčite 15% popust na obutev in oblačila po rednih cenah in 10% popust na športno opremo po rednih cenah. Popust velja v sezoni 2021/22 od 1.9.2021 do 30.6.2022. Popust ne velja v franšizni prodajalni Intersport Sevnica in prodajalnah Intersport Outlet.
  • Kupon dobrodošlice v vrednosti 20 EUR: Članom Smučarske zveze Slovenije, imetnikom Modre kartice, partner INTERSPORT ob sklenitvi članstva SZS za sezono 2021/22 podarja kupon dobrodošlice v vrednosti 20 EUR, ki se v obliki popusta v višini 20 EUR obračuna pri nakupu v vrednosti nad 100 EUR na končni znesek na računu, v katerem so izdelki po rednih in že znižanih cenah. Popusti na kuponih se medsebojno ne seštevajo in ne veljajo v času akcij 3 za 2 in drugih splošnih akcij na celoten ali del asortimana. Popust ne velja v spletni trgovini, v prodajalnah Intersport Outlet in v franšizni prodajalni Intersport Sevnica.

O nadaljnjih skupnih aktivnostih za člane SZS Modre kartice in partnerja INTERSPORT vas bomo obveščali sproti. Prav tako vas bomo seznanili o dodatnem naboru ugodnosti in novih partnerstvih Modre kartice.

Športni pozdrav!