MSP: Lena Repinc s svojo sedmo kolajno, prvo med mlajšimi članicami

Lena Repinc je še enkrat več potrdila, da je izjemno nadarjena biatlonka in prava specialistka za tekme na mladinskih svetovnih prvenstvih. V Otepi je prišla že do svoje sedme kolajne v karieri, a prve v kategoriji mlajših članic.

Lena Repinc je odlična na MSP-jih. Foto: Sloski

Slovenska zvezdnica, ki je pred tem blestela tudi že na članskem svetovnem prvenstvu, je v Estoniji zopet potrdila sloves izjemne strelke. Na individualni tekmi je zadela vseh 20 strelov in brez ene same minute pribitka prišla do izjemnega tretjega mesta. Slovakinja Ema Kaputsonova na drugem mestu je prav tako zadela vse strele, Nemka Julian Tannheimer pa je zgrešila en strelj, a je bila dovolj hitra za naslov prvakinje. Z zelo dobrim nastopom in tremi zgrešenimi streli se je na 22. mestu izkazala Klara Vindišar. Kaja Zorč je zgrešila pet tarč in je bila 29.

Med mlajšimi člani je bil najboljši Slovenec Jaša Zidar na 28. mestu. Matic Bradeško je bil 49., Jaka Kračman 83. in Mark Vozelj 90. Tudi v moški konkurenci zlato v Nemčijo. Najboljši je bil Leonhard Pfund.

Zvočna izjava (mp3):

Lena Repinc: “Zelo sem vesela z rezultatom. Na SP sem prišla z željo po medalji in to mi je uspelo že na prvi tekmi. Zato bom sedaj lahko nadaljevala še bolj sproščeno. Zelo sem vesela tudi, da mi je uspel popoln strelski nastop na tekmi s štirimi streljanji, tako da je tudi ta cilj izpolnjenj. Sem zelo vesela in grem lahko pozitivno na naslednje tekme.”

Uradni rezultati, mlajše članice>>

Uradni rezultati, mlajši člani>>

Deli novico

Triglav-BIA
Telekom-BIA
NLB-BIA
Argeta-BIA
Laško-BIA
Europlakat-BIA
Športna_loterija-BIA
Halti-BIA
AHKranj-BIA
Slovenska_vojska-BIA
1.L. VITTOZZI1091
2.L. JEANMONNOT1068
3.I. TANDREVOLD1044
17.A. LAMPIC378
63.P. KLEMENCIC44
85.L. REPINC7
1.J. BOE1262
2.T. BOE1080
3.J. DALE-SKJEVDAL949
24.J. FAK313
40.L. PLANKO108
47.A. VIDMAR64
50.M. DOVZAN61
90.M. REPNIK3