Niko Lemark v Zillertalu do drugega mesta v snežnem parku

Niko Lemark je na tekmi v snežnem parku v avstrijskem Zillertalu v kategoriji Grom Boys prišel do izvrstnega drugega mesta.

Niko Lemark je zasedel odlično 2. mesto v kategoriji Grom Boys. Foto: Sloski

Actionpark na smučišču Zillertal Arena je tretji vikend v januarju gostil 2. tekmo pokala Valley Ralley. Odlično je v kategoriji Grom Boys nastopil Niko Lemark, ki je zasedel odlično drugo mest.  Lemark je s tem potrdil, da je ohranil odlično formo iz lanskega leta, ko je zasedel skupno prvo mesto pokala Valley Ralley .

 Tekmovanja se zaradi poškodbe ni moral udeležiti naš najmlajši predstavnik prostega sloga Jaka Pančur, ki je lani po odličnih nastopih skozi sezono prav tako končal na 1. mestu v kategoriji Super Grom Boys.

Več o tekmovanju >>

Aljaž Sladič je skupaj s trenerjem Maxom Kraljem Kosom pred dnevi odšel v Južno Korejo, kjer bo zastopal slovenske barve na mladinskih olimpijskih igrah Gangwon 2024.

B ekipa prostega sloga trenutno pridno trenira v avstrijskem Flachauwinklu in na Voglu ter se pripravlja na naslednjo tekmo evropskega pokala, ki se bo v začetku februarja odvijala na Poljskem – Kotelnica Bialczanska.

 

 

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES