Od danes na voljo dnevne vstopnice za svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki

Zagotovite si vstopnico za prvi zimski športni vrhunec v novem letu! Od danes so v prodaji tudi dnevne vstopnice za BMW IBU svetovni pokal v biatlonu 2023 Pokljuka. Karavana najboljših biatloncev se bo na Rudnem polju zbrala takoj po novem letu. Prvi konec tedna v letu 2023 (tj. 5. – 8. januar 2023) bo tako v Sloveniji prav športno barvan!

Štiridnevni atraktivni tekmovalni spored bo ponudil ženska in moška sprinta ter zasledovanji, zadnji dan, v nedeljo, pa mešani štafetni preizkušnji. Na voljo so vstopnice za progo, kjer boste navijači lahko iz prve vrste spodbujali svoje favorite, tribune, kjer vam bo z množico zastajal dih ob spremljanju strelskih nastopov na strelišču in bojih do zadnjih metrov v cilj ali pa VIP gostoljubje v House Pokljuka s kulinaričnim razvajanjem in posebno VIP tribuno. V prodaji še vedno ostajajo tudi generalne vstopnice, ki omogočajo obisk na vse dni tekmovanja. Otroci do 12. leta imajo ob spremstvu staršev prost vstop na območji proga in tribuna.

V času prireditve bo veljal tudi poseben prometni režim z Bleda na Pokljuko. Vsi imetniki vstopnic bodo imeli s posebej označenih parkirnih mest možnost prevoza z brezplačnimi avtobusi do prizorišča in nazaj na Bled. Organizator je pripravil tudi zanimiv spremljevalni program, ki bo ogreval publiko pred tekmami in skrbel za zabavno druženje po koncu. V četrtek bodo Pokljuko že tradicionalno obiskali šolarji v sklopu projekta Otroci Triglava, v nedeljo pa bo dan še posebej namenjen družinam.

Po IBU svetovnem prvenstvu v biatlonu leta 2021, ki je žal potekal brez gledalcev, in letu brez mednarodne tekme najvišjega ranga, se na Pokljuko zopet vrača svetovni pokal v biatlonu. Vabljeni, da navijate za naše biatlonce na čelu z Jakovom Fakom in po novem biatlonko Anamarijo Lampič ter ostalimi mladimi upi slovenskega biatlona!

Deli novico

Triglav-BIA
Telekom-BIA
NLB-BIA
Argeta-BIA
Laško-BIA
Europlakat-BIA
Športna_loterija-BIA
Halti-BIA
AHKranj-BIA
Slovenska_vojska-BIA
1.I. TANDREVOLD719
2.J. BRAISAZ-BOUCHET689
3.L. VITTOZZI671
17.A. LAMPIC249
56.P. KLEMENCIC42
77.L. REPINC7
1.J. BOE806
2.J. DALE-SKJEVDAL714
3.T. BOE708
26.J. FAK185
36.L. PLANKO92
41.A. VIDMAR64
48.M. DOVZAN43
85.M. REPNIK3