OPA: Izidor Karničar v Planici tik pod zmagovalnim odrom

Na sprinterskih preizkušnjah FIS OPA celinskega pokala v Planici je bil odličen Izidor Karničar, ki je zasedel četrto mesto. Dve zmagi v Nemčijo.

Najboljše v mladinski konkurenci © SloSki

V konkurenci mladink je zmagala Nemka Helen Hoffmann pred rojakinjo Laro Dellit in Francozinjo Liv Coupat. Klara Mali je v prvi polfinalni skupini zasedla 6. mesto ter končno 11. mesto. V četrtfinalu so izpadle Tia Janežič, na koncu 18., Hana Mazi Jamnik, na koncu 22., Lucija Medja, na koncu 25. in Nika Ljubič, ki je zasedla 27. mesto.

Najboljše v članski konkurenci © SloSki

V članski konkurenci je zmagala Švicarka Lea Fischer pred Nemko Liso Lohmann in Čehinjo Adelo Novakovo. Nina Klemenčič je zasedla 21. mesto, Katja Marolt pa je končala na 22. mestu.

Najboljši med mladinci © SloSki

V mladinski konkurenci je bil odličen Izidor Karničar s četrtim mestom, zaostal je le za Nemcem Eliasom Keckejem, Švicarjem Antoninom Savaryjem in še enim Nemcem, Mariusom Kastnerjem. V polfinalu je obstal Anže Gros na končnem 9. mestu, Atila Peček je bil 14., Jošt Mulej pa je končal na 16. mestu.

Najboljši v članski konkurenci © SloSki

V konkurenci članov je zmagal Francoz Jules Chappaz pred Švicarjema Cedricom Steinerjem in Cyrilom Fähndrichom. Edini domači predstavnik v točkah, Boštjan Korošec je obstal v četrtfinalu in zasedel končno 29. mesto.


Deli novico

Gorenje-TEK
Zavarovalnica-Triglav-TEK
NLB-TEK
Telekom_K
Geoplin-TEK
multiessence
Avtohisa-Kranj-slogan-TEK
Intersport-TEK
Defendyl-TEK
Tosidos-TEK
PKP-TEK