Prihaja SLOSKI podkast Junaki zime! Prvi gost bo Jure Franko

Junaki zime je nov podcast Smučarske zveze Slovenije, ki ga vodita najuspešnejša slovenska smučarska tekačica vseh časov Petra Majdič in najhitrejši smučar med raperji in najboljši raper med smučarji, bivši tekmovalec v alpskem smučanju, Jure Košir.

SLOSKI podkast – Petra Majdič in Jure Košir, foto: SloSki

Junaki zime je podkast, ki raziskuje strast do snežnih pobočij, smučarskih dosežkov in rezultatov ter širi in deli navdušenje nad zimskimi športi. To je smučarski podcast za katerega nikoli niste vedeli, da ga želite in potrebujete.  Petra in Jure z zanimivimi pogovori in gosti odstirata skrivnosti smučarije in izzivata junake zime, da s poslušalci delijo ekskluzivne zgodbe in izkušnje.

V prvi, premierni epizodi, ki bo izšla v petek, 15. marca 2024, se bo Petri in Juretu pridružil nosilec olimpijske medalje iz Sarajeva 1984, Jure Franko. S Primorcem po materini in Gorenjcem po očetovi strani bosta gostitelja podkasta Junaki zime odkrila marsikatero, še nerazkrito skrivnost iz Juretovega življenja.

Ste vedeli, zakaj je Jure izpustil tekme po osvojeni olimpijski medalji v Sarajevu?

Zakaj ga voditelja označita za predhodnika družine Kostelić? Kako je prepotoval cel svet in kako je v hotelu vprašal kje na svetu se pravzaprav nahaja?

V klepetu, ki bi lahko kar trajal in trajal, boste izvedeli vse tudi o Juretovi poslovi in zasebni poti, ki ga je iz Hollywooda in Japonske pripeljala nazaj v Slovenijo.

Izvedeli boste tudi, kako je usoda želela, da Jure Franko zavije na bele strmine in ne med vratca na vodnih brzicah, ne bo pa šlo tudi mimo nepozabne zabave s Tonetom Vogrincem po osvojenem srebru na igrah v bivši Jugoslaviji.

Jure Franko bo izdal skrivni nasvet Toneta Vogrinca

“Tona (o. p. Vogrinec) je takrat rekel: “Nekaj ti bom povedal, ampak tega ti jaz nisem rekel,”” bo Franko razkril do zdaj še nerazkrito skrivnost o tem, zakaj je odšel z ZDA.

Nova epizoda SLOSKI podkasta Junaki zime bo objavljena vsakega 15. v mesecu. Poslušate jih lahko na www.sloski.si ali na vseh platformah za podkaste. Na voljo pa so tudi posnetki epizod na youtube.com/sloski. Epizoda v kateri se voditelja predstavita in se tudi malce z žgečljivimi vprašanji podražita, že čaka na vseh kanalih.

Naroči se zdaj!

Veseli bomo vašim vprašanj in pobud na podkast@sloski.si.

Deli novico