S kartico SLOSKI Klub v živo na Pokljuko, Ljubno in v Kranjsko Goro

V Sloveniji nimamo le odličnih zimskih športnikov ampak tudi izvrstne zimske športne prireditve. Člani Smučarske zveze Slovenije imate pri tem posebne ugodnosti in zato ne zamudite izjemne priložnosti. Ob prehodu v novo leto spodbujajte slovenske skakalke na Ljubnem, nato pa se podajte na Pokljuko in svoje glasilke uporabite za podporo slovenskim biatloncem, zadnje kančke moči pa nato še za pot v Kranjsko Goro, kjer bo na sporedu Zlata lisica.


LJUBNO 31.12.2022 – 1.1.2023

V novo leto skočite v družbi naših skakalk

Ljubitelji in ljubiteljice smučarskih skokov, na Ljubno ob Savinji prihajata 2. tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske, ki bosta hkrati tekmi 2. Silvestrske turneje.

Silvestrska turneja bo v letošnji sezoni prvič potekala na dveh prizoriščih. Skakalke bodo turnejo začele v avstrijskem Beljaku, končale pa v dolini pod Rajhovko. Na Ljubnem bomo tako prvič v zgodovini dobili zmagovalko, ki bo na štirih tekmovanjih v skupnem seštevku zbrala največ točk in osvojila prestižni pokal sove.

Pridružite se nam 31. 12. 2022 in 1. 1. 2023 in vražje Slovenke pospremite do odličnih rezultatov.

Več informacij lahko najdete na uradni spletni strani organizatorja https://ljubno-skoki.si/.

 

 

POKLJUKA 5.-8.1.2023

Vabljeni na BMW IBU svetovni pokal v biatlonu 2023 na Pokljuki! BMW IBU svetovni pokal v biatlonu se vrača na Pokljuko! Od 5. do 8. januarja 2023 boste ponovno lahko navijali za najboljše biatlonce sveta na domači Pokljuki.

Biatlon je šport dinamike, hitrosti, natančnosti ter kančka sreče. Ravno te lastnosti ustvarjajo neponovljive zgodbe, ki vsako tekmo spremenijo v nepredvidljivo igro napetosti in strastnega navijanja. Navijajte v živo!

Štirje tekmovalni dnevi in šest atraktivnih tekem v prvem vikendu novega leta so izjemna priložnost, da tudi vam zastane dih ob spremljanju biatlonskih bojev na Rudnem polju. Pravo navijaško vzdušje bo po Pokljuki poneslo tudi naše junake zime, Jakova Faka, Alexa Cisarja in Anamarijo Lampič.

Spored tekem:

ČET 5. januar 2023

14:20 Šprint Ž

PET 6. januar 2023

14:20 Šprint M

SOB 7. januar 2023

11:30 Zasledovalno Ž
14:45 Zasledovalno M

NED 8. januar 2023

11:45 Štafeta mešanih dvojic (M + Ž)
14:25 Mešana štafeta (M + Ž)

Napotek za prevzem brezplačnih vstopnic na Pokljuki, 5.-8.1.2023:

Aktivnim in podpornim članom SLOSKI kluba z veljavno člansko izkaznico za sezono 2022/23 pripada ena brezplačna vstopnica za kategorijo PROGA na en dan tekmovanja. Člani SLOSKI Kluba vstopnico prejmete v Info Centru Bled (informacijska točka organizatorja, ki se nahaja v Triglavski roži na Bledu) ob predložitvi osebnega dokumenta in z izkazom članstva.

Več informacij lahko najdete na uradni spletni strani organizatorja www.biathlon-pokljuka.com.

 

ZLATA LISICA, KRANJSKA GORA, 7.-8.1.2023

59. Zlata lisica
7. in 8. januar 2023, Podkoren, Kranjska Gora

Zlata lisica je tradicionalna mednarodna smučarska tekma za svetovni pokal za ženske. Ekipa Zlate lisica je skozi desetletja smučarsko tekmo pod Pohorjem ponesla v svet in iz nje naredila nepozabno doživetje za vsakega obiskovalca. Presrečni smo, da se po dveh letih gledalci ponovno vračajo pod bele strmine zato vas vabimo, da podprete najboljše svetovne veleslalomistke in naše domače Lisičke na tekmah za svetovni pokal v Podkorenu.

Program prireditve:

Sobota, 7. 1. 2023

9.30 Štart 1. teka VSL 1
12.30 Štart 2. teka VSL 1

Nedelja, 8. 1. 2023

9.30 Štart 1. teka VSL 2
12.30 Štart 2. teka VSL 2

Več informacij lahko najdete na uradni spletni strani organizatorja https://www.zlatalisica.si/.

 

UGODNOSTI ZA ČLANE SMUČARSKE ZVEZE SLOVENIJE, IMETNIKE SLOSKI KLUB ČLANSKIH IZKAZNIC 2022/2023

Člani SLOSKI Kluba si lahko tekme svetovnega pokala v Sloveniji ogledate brezplačno!

Imetniki SLOSKI klub kartice članstvo izkazujete v dveh različnih oblikah:

  1. V obliki članske izkaznice SLOSKI Klub-a,
  2. V obliki personalizirane QR kode, ki za podporne člane nadomešča plastično izkaznico.

Napotek za prevzem brezplačnih vstopnic na Pokljuki, 5.-8.1.2023:

Aktivnim in podpornim članom SLOSKI Kluba z veljavno člansko izkaznico za sezono 2022/2023 pripada ena brezplačna vstopnica za kategorijo PROGA na en dan tekmovanja. Člani SLOSKI Kluba vstopnico prejmete v Info Centru Bled (informacijska točka organizatorja, ki se nahaja v Triglavski roži na Bledu) ob predložitvi osebnega dokumenta in z izkazom članstva.

 

Deli novico