SLOSKI Klub članske ugodnosti v partnerskih trgovinah INTERSPORT

INTERSPORT tudi v sezoni 2022/2023 ostaja partner članstva v Smučarski zvezi Slovenije.

INTERSPORT – v srcu športa

Šport je povsod, kjer je življenje. Najdemo ga na vsaki ulici, trgu, polju, stezi in hribu. Je v prvem, obotavljajočem koraku otroka, v izpopolnjenem teku smučarskega tekača in v evforičnem skoku navdušenca. Šport nas združuje in povezuje. Najdemo ga v spodbudnem stisku roke, glasnem vzkliku navijačev in tolažilnem objemu tekmeca. S pravimi nasveti, strokovno podporo in najboljšo opremo se tudi mi trudimo biti povsod, kjer se odvija šport – v srcu športa.Partner INTERSPORT vse članice in člane SLOSKI Kluba še naprej razvaja s posebnimi ugodnostmi: 

  • 15 % popusta na obutev in oblačila po rednih cenah in 10 % popusta na športno opremo po rednih cenah *
  • Kupon dobrodošlice v vrednosti 20 € **

*Člani SLOSKI Kluba lahko pri nakupu v partnerskih prodajalnah Intersport po Sloveniji unovčite 15 % popusta na obutev in oblačila po rednih cenah in 10 % popusta na športno opremo po rednih cenah. Popust velja v sezoni 2022/23 od 1. 7. 2022 do 30. 6. 2023. Popust ne velja v franšizni prodajalni Intersport Sevnica in prodajalnah Intersport Outlet.

**Članom SLOSKI Kluba partner INTERSPORT ob sklenitvi članstva SZS za sezono 2022/23 podarja kupon dobrodošlice v vrednosti 20 €, ki se v obliki popusta v višini 20 € obračuna pri nakupu v vrednosti nad 100 € na končni znesek na računu, v katerem so izdelki po rednih in že znižanih cenah. Popusti na kuponih se medsebojno ne seštevajo in ne veljajo v času akcij 3 za 2 in drugih splošnih akcij na celoten asortiman ali del asortimana. Popust ne velja v spletni trgovini, v prodajalnah Intersport Outlet in v franšizni prodajalni Intersport Sevnica. Kupon dobrodošlice bomo poslali vsakemu članu SLOSKI Kluba po pošti na dom.

Deli novico