SLOSKI podkast Junaki zime, E03: Gloria Kotnik

Junaki zime je podkast Smučarske zveze Slovenije, ki ga vodita najuspešnejša slovenska smučarska tekačica vseh časov Petra Majdič in najhitrejši smučar med raperji in najboljši raper med smučarji, bivši tekmovalec v alpskem smučanju, Jure Košir. V tretji epizodi sta gostila mamo in dobitnico olimpijske medalje v deskanju na snegu, Glorio Kotnik.

Petra Majdič, Gloria Kotnik in Jure Košir, foto: SloSki

V vsakem obdobju si drugačen, po svoje drugače ranljiv. Ko sem bila najmlajša je bila poškodba najhuje, kar se ti lahko zgodi. Najhujša poškodba je bila poškodba kolena. Kasneje sem doživela tudi izgorelost. V tej svoji želji, da bi uspela, dosegla svoje cilje, sem se preveč gnala na vseh področjih.

Sem zelo delovna, sledim ciljem, ki si jih zadam. Želim od sebe dati ne 100%, ampak vedno še več, če je to mogoče. Težko karkoli izpuščam. Velikokrat sem na kakšen trening odšla tudi bolana. Kakšen prehlad, vročina… Vsi vemo, da se to ne počne, ampak meni se je zdelo, da jaz to moram v tistem trenutku narediti. Bolje sem se počutila, če sem šla na tisti trening. Zagotovo ima okolica pričakovanja od tebe, a moja pričakovana so bila največja. Ta so bila najbolj usodna.

Naroči se zdaj!

 

Deli novico