Smučarska zveza sklenila pogodbo z blagovno znamko Argeta

V prostorih Atlantic Droga Kolinska d.o.o. je danes Smučarska zveza Slovenije podpisala sponzorsko pogodbo z blagovno znamko Argeta.

Zbrani ob podpisu pogodbe © SloSki

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v Atlantic Grupi

Argeta že vrsto let podpira razvoj vrhunskega športa na področju zimskih športov v Sloveniji. Poleg nadaljevanja zlatega sponzorstva slovenskih reprezentanc v alpskem smučarju bo Argeta v prihajajoči sezoni dodatno podprla slovensko biatlonsko reprezentanco, hkrati in kot nov sponzor vstopa v slovensko reprezentanco v smučarskih skokih. Dodatno s podporo tekmovanj Pokal Argeta Junior v vseh treh panogah (nordijskih disciplinah, alpskem smučanju in v biatlonu), Argeta aktivno spodbuja razvoj vrhunskega športa med otroci in mladimi, jim omogoča pridobivanje prvih tekmovalnih izkušenj ter spodbuja športni način življenja. Za Argeto to ni pomembno samo v slovenskem prostoru, pomaga nam namreč tudi pri razvoju blagovne znamke v več kot 30 državah, kjer smo prisotni. S podpisom pogodb Argeta s ponosom postaja eden največjih podpornikov zimskih športov v Sloveniji.

Uroš Zupan, direktor Smučarske zveze Slovenije

V veliko čast nam je, hkrati pa čutimo odgovornost, da je Argeta postala zlati partner treh panog pod okriljem Smučarske zveze. Izjemno smo veseli, hkrati pa čutimo odgovornost, da z našimi rezultati, z našo strategijo dela tudi blagovno znamko Argete ponesemo v svet s kar se da dobro podobo. Mi se bomo trudili na vseh področjih, da bomo upravičili vaše zaupanje. Verjamem, da bomo to sodelovanje, ki smo ga zdaj nadgradili uspešno peljali skozi večletno obdobje in ga še nadgrajevali.

Borut Meh, predsednik panoge smučarski skoki in nordijska kombinacija

Hvala, Argeta! Skakalci, skakalke, kombinatorci in kombinatorke smo dobili novega zlatega sponzorja. Potrebno pa je povedati, da je sodelovanje z Argeto aktivno že nekaj let. Argeta je bila prisotna že pri tekmovanju mladih upov, zdaj pa smo to nadgradili do te mere, da so zraven tudi pri vseh reprezentancah v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji. Verjamem, da bomo z rezultati in pojavnostjo upravičili to zaupanje, hkrati pa pričakujem, da bo to dejansko dolgoletno sodelovanje. Še enkrat hvala!

Deli novico