SZS podarila bunde Zvezi Prijateljev Mladine Ljubljana Moste – Polje

Smučarska zveza Slovenije se je odločila, da podari nekaj bund Zvezi Prijateljev Mladine Ljubljana Moste – Polje. Simbolično je včeraj prvo bundo prevzela predstavnica ZPM Ljubljana Moste – Polje, preostele bunde bodo dostavljene prihodnji teden.

Gorazd Pogorelčnik in Nina Balent © SloSki

To je le eden izmed načinov s katerim Smučarska zveza Slovenije skuša pomagati tistim, ki so pomoči potrebni. Gorazd Pogorelčnik, vodja panoge pri SZS je ob tej priložnosti povedal: “Naši tekmovalci so te bunde nosili z velikim veseljem in ponosom. To so bunde s katerimi so dosegali vrhunske športne rezultate. Podarjamo jih tistim, ki so te moči potrebni. Verjamem, da bodo s temi kvalitetnimi in toplimi oblačili prejemniki zelo zadovoljni.” Bunde je sprejela Nina Balent, predstavnica ZPM: “Rada bi se res zahvalila za donacijo. Že nekaj časa nazaj smo se to dogovorili in sem vesela, da smo to zdaj realizirali. Verjamem, da bodo ljudem v stiski te kvalitetne budne prišle še kako prav in da bodo služile dolgo časa, če ne kar za vedno.”

Z Zvezo Prijateljev Mladine SZS sodeluje že dolgo, podobno kot pri projektu Boterstvo, kjer naši športniki dele svoje opreme poklonijo za dražbo.

Smučarska zveza Slovenije bo v prihodnjih mesecih odprla še en nov projekt, ko bo omogočila mladim športnikom, da si privoščijo kakšno stvar, ki si jo sicer ne morejo, na takšen način, da ne bodo prikrajšani za kakšno drugo stvar.

Deli novico