Thermana Laško – novi partner Modre kartice z ugodnostmi

Spoštovani imetniki Modre kartice,
z veseljem vas obveščamo, da so se članstvu Smučarske zveze Slovenije kot partner z ugodnostmi pridružile Terme Thermana Laško.

Kompleks Thermana Laško leži tik ob reki Savinji. Razpoznaven je po odpirajoči se stekleni kupoli, pod katero se skriva kar 2200 kvadratnih metrov vodnih površin in raznovrstnih vodnih doživetij v blagodejni termalni vodi Laško.

Termalni Center Thermana Park ponuja tudi tematske savne, ki pripovedujejo zgodbe Laškega in poskrbijo za odlično sprostitev in regeneracijo. Raznovrstne načine sprostitve telesa in duha najdete v Wellness Spa Centru s široko ponudbo masaž, kopeli in negovalnih tretmajev. Izpostaviti velja medene in pivovske kopeli ter masaže, ki veljajo za avtohtona doživetja, mogoča le v Laškem.

Thermana & Veda Ayurveda center vam z ekipo, ki prihaja iz indijske Kerale – zibelke svetovne ayurvede, pomaga pri razstrupljanju telesa in vam približa vzhodnjaške modrosti krepitve zdravja. Na voljo so tudi ayurvedski wellness tretmaji, ki temeljijo na zagotavljanju ravnovesja telesa in duha.

Thermana Laško je prepoznavna tudi po odličnih fizioterapevtskih storitvah, ki pomagajo povrniti zdravje.

Ugodnosti za imetnike Modre kartice:

  • 10-odstotni popust pri vstopu na bazen in bazen+savna,
  • 10-odstotni popust na wellness storitve in fizioterapevtske storitve,
  • 10-odstotni popust na redne cene nastanitve.

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za imetnike veljavne Modre kartice in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci). Ugodnosti za bazene, savne, wellness in fiziterapevtske storitve ne veljajo ob vikendih, v času praznikov in šolskih počitnic.

Za uveljavljanje ugodnosti se pri rezervaciji na recepciji Thermane Laško ali preko e-pošte info@thermana.si sklicujte na kodo SLOSKI in izkažite z veljavno Modro kartico.

Dobrodošli, da preverite njihovo ponudbo na www.thermana.si in izkoristite posebno ponudbo, ki vam jo omogoča Modra kartica.

Deli novico