V Lake Louisu začetek sezone v hitrih disciplinah

V Lake Louisu v Kanadi se konec tedna začenja tudi sezona v hitrih disciplinah za moške. Slovenske barve bodo zastopali Martin Čater, Miha Hrobat in Nejc Naraločnik. V Killingtonu v ZDA pa se bosta za nove vrhunske uvrstitve borili Ana Bucik in Neja Dvornik.

Foto: Sloski

V Kanadi se je s prvim uradnim treningom smuka že začela sezona svetovnega pokala v hitrih disciplinah za moške. Na prvem treningu se je izkazal Miha Hrobat, ki je z visoko številko 56 dosegel deveti čas. Martin Čater je bil zelo soliden 19., Nejc Naraločnik pa je postavil 70. čas prvega treninga. Najhitrejši je bil domačin James Crawford. Smukače danes in jutri čaka še en trening, v petek pa že sledi prvi smuk sezone za točke svetovnega pokala. Smučarje nato čakata še dva superveleslaloma, kjer bosta nastopila le Čater in Hrobat.

V akciji tudi Bucikova in Dvornikova

Konec tedna se bo v Killingtonu nadaljevala tudi sezona svetovnega pokala za alpske smučarke, ki so iz Levija neposredno odpotovale v Killington. V ZDA sta odpotovali tudi Ana Bucik in Neja Dvornik. Čez lužo ju čaka ena slalomska in ena veleslalomska tekma.

Spored Lake Louise >>

Spored Killington >>

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K