V Mariboru uspešen zaključek akcije Šolar na smuči

Organizatorji projekta Šolar na smuči – Smučarska zveza Slovenije, Zavod za šport Republike Slovenije in Policija smo uspešno zaključili sedmo leto akcije Šolar na smuči.

Po tem, ko smu uspešno medijske dneve izpeljali že v Medvodah, Planici, na Pokljuki, Krvavcu, Rogli, Gačah, smo projekt v petek zaključili na Mariborskem pohorju. Vsem, ki sodelujejo pri organizaciji dogodka v Mariboru gre posebna zahvala, saj z dogodkom živijo vseh sedem let.

Ker je šlo v Mariboru za projekt akcije alpsko smučanje, se je z otroci in mediji ponovno družil Jure Košir, ki je prav tako ambasador akcije od samega začetka.

Namen projekta je, da se čim večje število otrok na igriv način spozna s smučarskim športom in se nad njim navdušijo s pomočjo izkuššenih in usposobljenih učiteljev. Zahvale gerdo tudi vsem šolam, ki so izkazale zaupanje in se udeležile dogodka. Prav tako vsem medijem, ki ste prepoznali dobronamernost akcije in o njej poročali z izbranimi besedami.

Čeprav se je akcija uradno zaključila, pa vam z veseljem sporočamo, da bomo v mesecu marcu (datum še ni znan) organizirali tudi odpadli medijski dan na Cerknem.

Foto: Sloski

Deli novico