Veter petkovo tekmo v Planici prestavil na soboto

Po večkratni prestavitvi začetka petkove tekme v smučarskih poletih v Planici je bila le ta zaradi neugodnih vremenskih razmer odpovedana nekaj minut čez 17. uro.

Planica © BoBo

Organizatorji petkove tekme v Planici zaradi slabih vremenskih razmer niso uspeli izpeljati posamične tekme tudi s petimi Slovencimi v konkurenci. Svojo nalogo je opravilo le nekaj predskakalcev, kot zadnji med njimi Bor Pavlovčič, ki je s tem opravil tudi svoj zadnji skok v karieri. Po doskoku so ga v izteku planiške Letalnice bratov Gorišek, na kateri je pred dvema letoma poletel 249.5 metrov, pričakali njegovi najbližji in mu, tako kot mu tudi mi, zaželeli vso srečo v drugi karieri. 

Bor, srečno in hvala za vse! © BoBo

Spremenjen je tudi urnik tekmovanja za soboto, današnja posamična tekma bo izpeljana ob 8.45 uri z eno serijo, ekipna pa bo sledila ob 10. uri, kot je bilo sprva predvideno.

INFORMACIJE ZA IMETNIKE VSTOPNIC – odpoved današnje (31.3.2023) tekme zaradi močnega vetra 

Zaradi izrednih vremenskih razmer je današnje posamično tekmovanje odpovedano.

V nadaljevanju posredujemo informacije za imetnike vstopnic za dan petek, 31. marec 2023: 

  • imetniki rednih vstopnic za stojišča si lahko tekmovanje v Planici ogledajo v NEDELJO, 2. aprila 2023 ali prejmejo povrnjeno kupnino na prodajnem mestu, kjer so kupili vstopnico. Vstopnica bo veljavna tudi v nedeljo. 
  • imetniki vstopnic TRIBUNA prejmejo povrnjeno kupnino na prodajnem mestu, kjer so kupili vstopnico.
  • za vstopnice kupljene na prizorišču prosim po elektronski pošti kontaktirajte info@kompas.si ali info@eventim.si.

Deli novico