Youth Cup: Uspešni nastopi mladih upov v Harrachovu

Minuli vikend je češki Harrachov gostil tekme Youth Cupa, ki so se ga uspešno udeležili tudi naši mladi kombinatorski upi.

Anže Brecl na četrtem mestu © SSK Mislinja

Mladi kombinatorci in kombinatorke so bili razdeljeni v dve starostni skupini. V soboto je med kombinatorci rojeni leta 2008 in kasneje Lovro Percl Seručnik zasedel 9. mesto, Anže Brecl je bil enajsti, Jaka Pavec pa je končal na 20. mestu na skakalnici HS73 in na 3,8 km progi. V isti kategoriji je med kombinatorkami Maša Likozar Brankovič zasedla 7. mesto, Manca Kobentar pa je zasedla 12. mesto. Med starejšimi kombinatorci, rojeni med leti 2005 in 2007 je na 6,8 km progi Aljaž Janhar zasedel 11. mesto, Liam Magdič je bil 18., David Križnar je zasedel 20. mesto, Žan Anžič je bil 26., Urh Matjašič pa je končal na 28. mestu. V konkurenci štirih kombinatork je v isti kategoriji Brina Sušnik zasedla 2. mesto, Zala Mihelčič je bila tretja.

V nedeljo je bila razdalja krajša, med mlajšimi pa je Brecl za las ostal brez stopničk na čertem mestu, Percl Seručnik je bil 14., Pavec pa je zasedel 18. mesto. Kobentar je bila med kombinatorkami osma, Likozar Brankovič pa je zasedla 10. mesto. Med starejšimi kombinatorci je Janhar zasedel 10. mesto, Magdič je bil 15., Križnar 18., Anžič 21., Matjašič pa je končal na 27. mestu. V konkurenci starejših kombinatork je bil vrstni red enak sobotnemu, Sušnik je bila druga, Mihelčič pa tretja.

Uradni rezultati >>

Deli novico

Gorenje-NK
Laško-BIA
Telekom_K
NLB-TEK
Argeta-BIA
Luka_Koper1
Geoplin-NK
Triglav-NK
Radenska-NK
UA-SKO
Ford-SKO