Zaključek tekmovanj Zahodne regije

Sezona tekmovanj Zahodne regije je končana. Tradicionalno je klub, ki je dosegel največ točk v skupnem seštevku ”dolžan” izvest zaključek in podelitev in letos je ta čast pripadla Smučarskemu klubu Radovljica. Tekmovanja so potekala za Pokal Zavarovalnica Triglav, ki je že dolga leta naš pokrovitelj in sponzor. 170 tekmovalcev je bilo razdeljenih v devet kubov Zahodne regije, razdeljeni pa so bili v štiri starostne skupine (od U10 do U16).

Zaključek sezone je bil organiziran v soboto, 14. maja, v Športnem parku v Radovljici. Najprej so bile na sporedu razne športne aktivnosti (rolanje, nogomet, zabavne športne igre, košarka, odbojka, namizni tenis in prstomet). Glavni namen ni bil tekmovanje, temveč druženje in zabava ob športnih aktivnostih. Udeležba je bila številčna, saj je na zaključek sezone prišlo kar 115 tekmovalcev, ki so jih spremljali trenerji in starši.

Organizatorji so poskrbeli tudi za malico in pijačo. Pekovske izdelke je prispevala lokalna pekarna Resman iz Zapuž, jogurte pa priznana kmetija Dolenc iz Vrbenj. Kljub ne preveč obetavni vremenski napovedi, je vreme odlično zdržalo in vse je potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju. Pika na i prireditve pa je bila podelitev, kjer so bili podeljeni pokali prvim šestim v kategoriji in diplome do desetega mesta. Tudi prvi trije klubi so dobili pokal za ekipno uvrstitev. Pokale so podelili predsednik SK Radovljica Paščinski Damjan, predsednik ZAH Špik Bojan in župan občine Radovljica Globočnik Ciril. Na podelitvi pa je bil prisoten tudi predstavnik SZS Šturm Roman in predstavniki ELAN-a, ki so predstavili modele smuči za prihajajočo sezono in bili na razpolago za dodatna vprašanja in informacije.

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K