Zbor potrdil sestave ekip za sezono 2024/25

Na seji Zbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo je bil sprejet predlog Odbora za sestavo ekip v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji za sezono 2024/25. Do večjih sprememb je prišlo na mestih glavnega trenerja ženske skakalne reprezentance in glavnega trenerja reprezentance v nordijski kombinaciji.

Robert Hrgota, foto: SloSki

Zbor je v ponedeljek potrdil predlog Odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo za sestavo ekip za sezono 2024/25. Na mestu glavnega trenerja najmočnejše skakalne reprezentance ostaja Robert Hrgota, prišlo pa je do menjave na mestu pomočnika, Gašperja Vodana je zamenjal Miran Zupančič. B reprezentanco je prevzel Goran Janus, mladinsko pa Gorazd Bertoncelj. 

Na mestu glavnega trenerja ženske skakalne reprezentance je Zorana Zupančiča zamenjal Jurij Tepeš, na mesto pomočnika prihaja Andraž Pograjc, ki menja Anžeta Lavtižarja.

Do spremembe je prišlo tudi na mestu glavnega trenerja v nordijski kombinaciji, kjer je Gorana Janusa zamenjal Primož Triplat, vodja Državnega panožnega centra v Kranju je Igor Jelen, Državnega panožnega centra v Velenju pa Marjan Jelenko.

Podrobnejše sestave ekip si lahko ogledate na podstraneh na naši spletni strani.

Deli novico