SANKT GEORGEN OB MURAU,AUSTRIA,19.JAN.15 - SNOWBOARD - FIS Freestyle Ski and Snowboard World Championships Kreischberg 2015, Snowboard Slopestyle, qualification, men. Image shows Tit Stante (SLO). Photo: GEPA pictures/ Christopher Kelemen

Tekmovanja

PUMPTRACK POLETJE S SLOVENSKIMI DESKARJI!

Zadnji teden meseca julija se bomo slovenski deskarji družili na izbranih pumptrackih po Sloveniji. Na poligonih bomo uživali in tekmovali z rolkami in skiroji, zainteresirani javnosti pa bomo predstavili tudi naš šport, zimske aktivnosti in klube. Za najmlajše bomo ob pumptrack poligone namestili letni deskarski park (riglet park), vsi pa se bodo, pod strokovnim vodstvom, lahko preizkusili na prav posebni deski s katero treniramo ravnotežje (balance board).

TERMINI IN LOKACIJE:
ponedeljek, 25 .7. 2022 ob 17. uri: PUMPTRACK VELENJE
torek, 26. 7. 2022 ob 17. uri: PUMPTRACK CELJE 
sreda, 27. 7. 2022 ob 17. uri: PUMPTRACK RAČE/FRAM
četrtek, 28.7. 2022 ob 17. uri: PUMPTRACK RADOVLJICA
petek, 29. 7. 2022 ob 17. uri: PUMPTRACK v nakupovalnem središču Aleja LJUBLJANA ŠIŠKA

Na prizorišču dogajanja se dobimo ob 17. uri. Prva ura druženja bo namenjena spoznavanju s pumptrackom in ostalim aktivnostim, ob 18. uri pa bo na sporedu tekmovanje – spretnostna vožnja po poligonu na čas. Vse sodelujoče čaka sladko presenečenje, najbolj spretne in hitre pa tudi lepa nagrada! Vsi sodelujoči morajo uporabljati zaščitno opremo (čelada, ščitniki).

RAZPIS (JPG)