Predprijave in promocijski letak – Ribniška koča

PREDPRIJAVE

Ekipa Timing Poljane, ki v letošnji sezoni skrbi za organizacijo prijav in časomerilstva, je odprla možnost PREDPRIJAV za prvi letošnji maraton – 18. SMUČARSKI TEK RIBNIŠKE KOČE.

Prijavite se lahko na 21 ali 7 km dolgo razdaljo.
 
V predprijavi je cena prijavnine 15 eur, na dan prireditve stane prijavnina 20 eur.
 
Proga se bo ponovno uredila (ratrakirala) najkasneje v četrtek, tako bo mogoč trening v četrtek, petek in soboto pred tekmo.

PROMOCIJSKI LETAK

Organizatorji so pripravili obvestilo za tekače, kje na Ribniškem Pohorju lahko prenočite, kaj lahko poleg teka na smučeh  še počnete na tem prelepem koncu.

 

Prenočišča

Ribniška koča

Koča bo odprta od četrtka,  18. 01. 2024 do nedelje 21. 01. 2024. V tem času nudijo prenočišče z zajtrkom po ceni 42 €, ostale obroke po naročilu. Čez dan nudijo tudi enolončnice in zavitke in ostala sladka razvajanja.

Proga se bo ponovno uredila (ratrakirala) najkasneje v četrtek, tako bo mogoč trening v četrtek, petek in soboto pred tekmo. Predstavniki na Ribniški koči opozarjajo, da je potrebno nastanitev pravočasno rezervirati.

Ribniška koča
Hudi kot 24
2364 Ribnica na Pohorju
I: www.ribniska.com
T: 02 87 68 246

Apartmajska hiša Sitar

V vasi Ribnica na Pohorju vam v Apartmajski hiši Sitar nudijo vrhunski wellness.

V kletnih prostorih se na 200 m2 nahaja wellness prostor z masažnim bazenom z vročo vodo, štirimi različnimi savnami: finska ekstremna savna, infrardeča savna, turška solna savna in bio finska kromo savna ter ledena jama. Prostor sprejema do 16 oseb.
WELLNESS je javno odprt vsak petek in soboto 16:00-20:00, enkratni vstop stane 15 €.

Apartmaji Sitar
Ribnica na Pohorju 24
2364 Ribnica na Pohorju
I: www.apartmaji-pec.si
M: 041 302 700

Smučišče Ribnica na Pohorju

Smučišče Ribnica na Pohorju leži tik ob apartmajskih hišah družinsko-smučarskega letovišča Ribnica na Pohorju in je zaradi svoje domačnosti še posebej prijazno otrokom in vsem začetnikom smučanja. Dolgoletna tradicija zimskih aktivnosti na Ribniškem Pohorju privablja številne pohodnike in tekače na smučeh, ki v zimskem času, občudujejo razgled na bele planote Pohorja in bližnje vrhove.

Vlečnica obratuje.

I: www.ribnisko-pohorje.si/zimske_aktivnosti/smucisce_ribnica_na_pohorju/

Apartmaji Bar Smučar
Ribnica na Pohorju 30
Ribnica na Pohorju
FB: www.facebook.com/smucarbar
M: +386 31 629 961

Deli novico