Kids Tour 2022/23: Mariborsko Pohorje (Areh)

Čudovito vreme, odlični pogoji za deskanje in pa dobra udeležba so zaznamovali drugo tekmo letošnjega »Kids Tour-a«, ki je na prvo februarsko nedeljo v organizaciji Freestyle Kluba SHRED potekala na Mariborskem Pohorju (Areh). Mladi deskarji in deskarke so se pomerili v veleslalomu, pri čemer je za končni rezultat štela boljša izmed dveh voženj.

V nedeljo smo deskali na Arehu! (Foto: SloSki Snowboard)

»Videli smo res lepe vožnje. Motivirani in dokazovanja željni mladi deskarji in deskarke so me navdušili. Nedeljsko dogajanje na Arehu je lep obet pred nadaljevanjem sezone. Naslednji veleslalom bo na sporedu že ta petek na Krvavcu. Mladi in pa vsi, ki spremljamo njihov napredek, že nestrpno pričakujemo druženje na progi ob vlečnici Luža,« je po tekmi na Pohorju povedal predstavnik organizatorja, Anej Miglar.

Pa izpostavimo še najhitrejše. To so Tiva Brumen Loboda (mlajše deklice), Pina Herženjak (starejše deklice), Jakob Justinek (mlajši dečki) in Jurij Kramarič (starejši dečki). Kako hitri so bili omenjeni in pa preostala dvaindvajseterica? Klik na spodnjo povezavo z rezultati, pa vabljeni k ogledu video reportaže!

>>> Rezultati

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES