Državno prvenstvo v paralelnem deskanju in Zakon Eliminator

V soboto, 30. marca, bo potekal na Krvavcu že tretji Zakon Eliminator. Ideja tekmovanja je približati paralelno deskanje rekreativcem, kjer se lahko družijo tudi s profesionalci. V sklopu dogajanja bo organizirano tudi državno prvenstvo. 

Prva izvedba je bila leta 2015, le dan po tem, ko je Žan Kosir v Winterbergu osvojil kar tri kristalne globuse, kar v moški konkurenci do danes ni uspelo ponoviti nobenemu tekmovalcu. Zakon Eliminator se je nato razvijal naprej in je sedaj del velikonočnega dogajanja na Krvavcu, kjer vzporedno poteka še Splash challenge, kjer se tekmovalci na izviren način vozijo čez snežni bazen. Zraven pa je še bogat zabavni program s koncerti.

Na Eliminatorju lahko nastopijo vsi deskarji, ki se jih razdeli v različne starostne kategorije in se jim na koncu podelili nagrade. Tekmovanje bo štelo tudi za naslove državnih prvakov, do 14. let, mladinci, ćlani in rekreativci. Poleg tega pa bo postavljen tudi otroški poligon za najmlajše 2-8 let, kjer bodo lahko brezplačno dobili opremo ter se preizkusilii na snežnem deskarskem poligonu, MINI ZAKON SNOWBOARD.

Udeležba na tekmovanju je brezplačna, vse kar morate narediti je da v ponedeljek pridete na Krvavec in poiščete prijavni pult, ki bo med hotelom Krvavec in Plažo Krvavec, se prijavite med 8h – 845h in nato sledite navodilom organizatorjev. S seboj pripeljite družino ali prijatelje, ker je vse skupaj namenjeno vsem ljubiteljem zimskih športov.

Vabilo >>

Urnik dogajanja:

  • prijave 8. ure – 8.45 Plaža Krvavec
  • ogled proge 8.45 – 9.15
  • kvalifikacije 9.30 – 11. ure
  • finale: 11.30 – 13. ure
  • *program se lahko spremeni

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES