Kids Tour 2022/23: Stari Vrh nad Škofjo Loko

Zadnjo februarsko nedeljo se je karavana »Kids Tour 2022/23« ustavila v osrednjem zimskošportno turističnem centru Škofjeloškega hribovja. Na Starem Vrhu, torej. Domača ekipa EŠK Mungo je tam uspešno izpeljala četrto tekmo vse bolj priljubljene domače deskarske serije za otroke. V »banked slalomu« se je tokrat pomerilo trideset mladih deskarjev in deskark.

Ločani so tudi letos uspešno izpeljali »banked slalom« na Starem Vrhu. (Foto: EŠK Mungo)

Medtem ko so lansko tekmo na Starem Vrhu zaznamovale spomladanske razmere in je snega primanjkovalo, ga je letos za užitke na snegu še vedno dovolj. Noč pred tekmo je celo snežilo, zima se ne da!

Na progi Grebljica se je na nedeljsko jutro zbralo trideset mladih deskarjev in deskark. Kljub ne ravno idealnim snežnim razmeram je bilo vzdušje vseskozi izjemno dobro in pozitivno. »Videli smo odlične vožnje v zahtevnih razmerah. Otroci so se res izkazali. Nove izkušnje, nova znanja, nova poznanstva. Super dan!« je zabavno in za najmlajše tudi zahtevno »banked slalom« preizkušnjo opisal Žiga Škufca iz EŠK Mungo. Deklice in dečki so nastopile v štirih starostnih kategorijah. Zarja, Tiva, Brina, Ajda, Luka, Jakob, Nikolaj in Niko. Imena najhitrejših. Zaradi zmag je bil njihov nasmeh najbolj širok in žareč. A tudi preostali, ki so se pogumno in odločno podali na progo, so bili na koncu nasmejani in zadovoljni ter motivirani za naslednje preizkušnje. Tudi zaradi super nagrad za katere so poskrbeli naši zvesti partnerji. Hvala, OBSESSION, PLEŠKO CARS, FIZIAN in SHRED!  Rezultati? Klik na spodnjo povezavo.

Poleg mladih deskarjev in deskark so na Starem Vrhu tekmovali tudi izkušeni fantje in dekleta. Učitelji in učiteljice deskanja. Zmag sta se veselila Žiga Rakovec in Taja Korpar. Čestitike!

 >>> Rezultati        

                                                                                                  

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES