Na Krvavcu uspešno izvedeno tekmovanje za pokal Kids Tour

Na smučišču Krvavec se je v Nedeljo, 4.2.2024 odvijala prva tekma letošnjega Kids Toura, ki jo je organiziralo športno društvo Furam. Mladi deskarji in deskarke so se izkazali s svojimi veščinami na snegu.

Foto: Sloski
Tekmovanje je potekalo v štirih starostnih kategorijah, kjer so mladi deskarji in deskarke pokazali svoje spretnosti in kreativnost v disciplini slopestyle. V kategoriji deklic 2018+ je prvo mesto zasedla Manca Rožman sledili sta ji Enni Ennekin Kompare in Zala Goršič. Med dečki iste starostne skupine pa je slavil Nil Vilim, pred Lanom Hollanom in Tristanom Klavoro.
V kategoriji deklic 2017-2015 je zmago slavila Leila Grad Božič. Med dečki iste starostne skupine pa je najboljši rezultat dosegel Tito Suša, sledila pa sta mu Luka Goršič in Luka Černe.
 
V kategoriji deklic 2014-2012 se je na zmagovalni oder povzpela Tiva Brumen Loboda, sledila ji je Brina Nakrst.
Med dečki 2014-2012 pa so se izkazali številni mladi talenti. Prvo mesto je osvojil Žiga Cigale, sledila sta mu Suit Nakrst in Jaka Kline.
 
V kategoriji deklic 2011-2009 pa se je na prvem mestu znašla Ajda Nakrst, med dečki iste starostne skupine pa je slavil Luka Seifried. Drugo mesto je pripadlo Maju Ribiču, tretje pa Lovro Žaže.
 

Foto: Sloski

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES