Panoga Deskanje na snegu pri  Smučarski zvezi Slovenije bo v sezoni 2022/23 na Rogli izvajala program za mlade deskarke in deskarje, ki želijo nadgraditi svoje znanje deskanja na snegu, redno trenirati in nato tudi tekmovati v Sloveniji in tujini. V svoje vrste vabijo deskarke in deskarje med 10. in 16. letom starosti. S treningi bodo pričeli takoj, ko bodo to dovoljevale snežne razmere.

Prijave so odprte do 15. decembra

»Treningi pod strokovnim vodstvom bodo potekali vsak vikend. Fantje in dekleta se bodo najprej spoznali z osnovami vseh deskarskih disciplin. Na podlagi predispozicij in njihovih želja jih bomo nato postopoma usmerjali v posamezne discipline in jih hkrati spodbujali k udeležbi na domačih, regionalnih in mednarodnih tekmovanjih,« sporočajo deskarji, ki prijave na naslov sebastjan.weber@sloski.si zbirajo do 15. decembra, seveda pa bodo odgovorili tudi na vsa dodatna vprašanja.

Dnevi odprtih vrat

Trije treningi v izbranih terminih tekom prve sezone bodo odprti za vse in brezplačni! Namenjeni bodo spoznavanju, predstavitvi programa in strokovnega kadra. Organiziran bo tudi prevoz z izbranih lokaciji, na voljo bodo vozovnice po nižji ceni. »Vse kar potrebujete je deskarska oprema (za prosti ali alpski slog) in dovolj energije!« vabijo deskarji.

Letak z vsemi informacijami je za prenos na voljo na tej povezavi

 

Deli novico

686-DES
Shred-DES
Reusch-DES
Pleško_cars-DES
Ski-Slovenia-DES
Fizian-DES