Borut Meh ostaja predsednik panoge smučarski skoki in nordijska kombinacija

Na volilni seji za predsednika Zbora in Odbora panoge za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo je bil g. Borut Meh izvoljen za nov štiriletni mandat.

Volilne seje se je udeležilo 54 od 75 volilnih upravičencev, vsi glasovi so bili v korist edinega kandidata, nihče ni bil vzdržan, g. Borut Meh tako nadaljuje z opravljanjem funkcije, ki jo je prevzel poleti po slovesu g. Ljuba Jasniča. 

“Že jeseni sem obiskal vse regije in že takrat sem dobil dober občutek, ko sem se pogovarjal s predstavniki klubov. Kot se je izkazalo danes, se nisem zmotil in vesel sem, da je temu tako. V veselje mi je voditi panogo kot sta smučarski skoki in nordijska kombinacija. Rezultati so v smučarskih skokih zelo dobri, kar je za nas hkrati tudi obveza in izziv za naprej predvsem glede zagotavljanja proračuna. Veliko dela pa nas čaka tudi na področju nordijske kombinacije, kjer je stanje precej slabše. Želimo si boljših rezultatov in zato bo potrebno pošteno ugrizniti v to jabolko,” je ob izvolitvi povedal gospod Meh, ki tako nadaljuje za mandatom na mestu predsednika panoge smučarskih skokov in nordijske kombinacije tudi v naslednjih štirih letih.

Deli novico