Dobrodelna povezava športa, posla ter kibernetske varnosti

Ljubiteljski golfisti in ESET Slovenija so na povezovalnem dobrodelnem dogodku »ESET golf turnir« darovali Društvu junakov 3. nadstropja.

Foto: Eset

Podjetje Si splet, ekskluzivni zastopnik vodilnega evropskega proizvajalca za kibernetsko varnost ESET, je priredilo povezovalni dobrodelni turnir v golfu, ki se ga je udeležilo 69 menedžerjev, predstavnikov Smučarske zveze in vrhunskih športnikov. Managerji so imeli sprva turnir v obliki Texas Scrumble kasneje pa so se ljubiteljski golfisti s športniki pomerili v disciplini čipanje. Zmagovalec dobrodelnega čipanja je prejel štartno številko s podpisi letošnjih olimpijcev, ki jo je pripravil Lovro Kos. Poleg Kosa so na dobrodelnem dogodku, kjer so zbirali donacije za Društvo junakov 3. nadstropja, nastopili še Robert Kranjec, Špela Rogelj, Lovro Kos, Tina Robnik, Ana Bucik in Martin Čater.

»Odkar se ukvarjamo s sponzoriranjem športa ugotavljamo, kako močno povezovalno moč ima. Golf je v tem času idealen šport za druženje, kar je potrdila visoka udeležba dobrodelnega turnirja s strani menedžerjev in predstavnikov športa,« je povedala Petra Veber, direktorica operacij v podjetju Si splet (ESET Slovenija).

Udeleženci turnirja so zbrali 1.903 evre, na koncu pa je na račun Društva junakov 3. nadstropja prispelo 2.000 evrov.

»Večina zaposlenih v Si spletu nas je staršev in že nekaj let podpiramo društvo staršev otrok zdravljenih na kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo ljubljanskega Kliničnega centra, ki opravljajo izjemno delo. Filantropija je poleg športa, kjer tudi izvajamo aktivnosti z mladimi, zagotovo glavna družbeno koristna dejavnost podjetja Si splet,« je še povedala Petra Veber.

V podjetju Si splet si želijo, da bi Družabni turnir v golfu ESET« postal njihova tradicionalna prireditev.

 

Foto: Eset

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K