Ilka Štuhec s pozitivnimi mislimi tudi po odstopu

Ilka Štuhec je tekmovalni konec tedna v Cortini d’Ampezzo sklenila z odstopom na superveleslalomu. Vseeno je bila zadovoljna s pristopom do tekme.

Ilka Štuhec, Foto: Agence Zoom

Slovenska alpska smučarka je bila dobro na poti na superveleslalomu v Cortini d’Ampezzo, a Ilka Štuhec je nato žal naredila napako in odstopila. Kljub napaki Mariborčanka ni bila pretirano razočarana in se s pozitivnimi mislimi vrača domov in gleda proti nadaljevanju sezone. Novo velemojstrsko predstavo v superveleslalomu je pripravila Švicarka Lara Gut-Behrami, ki je za novo zmago za 21 stotink prehitela Stephanie Venier iz Avstrije. Romane Miradoli si je priborila tretje mesto.

Izjava po tekmi (mp3):

Ilka Štuhec: “Na smuku v petek sem smučala zelo slabo in sem morala zastaviti cilje na novo in si zamisliti nove stvari, ki sem jih poskušala že včeraj in danes narediti. Včeraj sem bila komaj 19. in šla danes ves, vseeno to nista bila slaba dela. Lahko rečem, da sem celo pozitivna, saj sem ponovno začela tekmovati. Seveda je še dosti stvari za izboljšati, a sem napadala in dosti stvari izboljšala.”

Uradni rezultati >>

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K