Mladi upi so se udeležili mednarodnega mladinskega kampa na Norveškem

Naši mladi tekači in tekačice na smučeh so se udeležili največjega mednarodnega mladinskega kampa, ki ga je organizirala Norveška smučarska zveza.

Slovenska ekipa na Norveškem © SloSki

Največjega mednarodnega kampa na Norveškem se je udeležilo rekordnih 215 mladih atletov in atletinj ter trenerjev iz 24 držav. Udeleženci so opravili skupne treninge, tekmovanja in si izmenjali ogromno izkušenj. Mlade upe so pozdravili tudi svetovni zvezdniki Helene Marie Fossesholm, Johannes Høsflot Klæbo in Lucas Chanavat, ki so podelili tudi nekaj nasvetov, pri vsem skupaj pa so se tudi sami zelo zabavali. 

Kamp je potekal med 5. in 12. avgustom 2022, udeležili pa so se ga predstavniki iz Andore, Armenije, Avstralije, Kanade, Hrvaške, Češke, Danske, Estonije, Finske, Nemčije, Italije, Japonske, Litve, Norveške, Poljske, Slovenije, Slovaške, Španije, Švedske, Turčije, Velike Britanije, ZDA in Avstrije. Pod vodstvom trenerjev Luke Gostinčarja in Ane Štern so slovenske barve na Norveškem zastopali Andor Peček, Nejc Štern, Martin Močnik, Ožbe Mulej, Tia Janežič, Nika Ljubič in Lucija Medja.

Slovenski in hrvaški mladi upi © SloSki

 

Deli novico

Gorenje-TEK
Zavarovalnica-Triglav-TEK
NLB-TEK
Telekom_K
Geoplin-TEK
multiessence
Avtohisa-Kranj-slogan-TEK
Intersport-TEK
Defendyl-TEK
Tosidos-TEK
PKP-TEK