Pokal Vitranc 2023 – navijajmo skupaj za najboljše veleslalomiste sveta

Kranjska Gora je letos najpogostejša gostiteljica najboljših zimskih športnikov na svetu. Že ta konec tedna je tuakj nova priložnost, da skupaj pozdravimo najboljše veleslalomiste sveta. Še posebno glasni pa bomo ob nastopih Žana Kranjca in Štefana Hadalina.


Sezona svetovnega pokala 2022/23 gre h koncu. Še pred samim finalom pa se moški svetovni pokal tradicionalno ustavlja v Kranjski Gori, na tradicionalnem pokalu Vitranc. Tokrat se bodo v soboto in nedeljo smučarji za zmago udarili na veleslalomu. Nekaj, kar gre še posebno na roke slovenskemu asu Žanu Kranjcu. Svoje bo na domačih tleh poskušal dodati še povratnik v karavano Štefan Hadalin. Tudi tokrat gledalci ne bodo prikrajšani za nastope najboljšega smučarja zadnjih dveh sezon, Švicarja Marca Odermatta. Bo ravno novi zvezdnik tega športa najboljši tudi na Pokalu Vitranc, al po bo Slovenija dočakala prvo zmago na domačem snegu po Juretu Koširju leta 1999.

Ugodnost za imetnike SLOSKI Klub kartice – navijače na 62. Pokalu Vitranc, 11. in 12. marec 2023

Vstopnice za ogled tekmovanja so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima ter na spletni strani Pokala Vitranc in Eventim.si. Na dan tekmovanja bodo vstopnice v prodaji na prodajnem mestu ob vhodu na prizorišče v Podkorenu.

Cenik vstopnic:
• Odrasli:
– 20,00 € (stojišče) na prodajnih mestih Eventim-a in na blagajni v Podkorenu (pred tekmo)
– 25,00 € Gost
– 40,00 € (tribuna) na prodajnih mestih Eventim-a in na blagajni v Podkorenu (pred tekmo)
– 180,00 € VIP

Za imetnike SLOSKI Klub kartice 2022/2023 velja PROST VSTOP za obisk tekem za Pokal Vitranc, 11.-12. marec v Kranjski Gori. Za prost vstop bo potrebna predložitev veljavne SLOSKI Klub kartice in osebnega dokumenta na kontrolni točki.

Spremljevalni program: Grubin memorial 2023 in Zabava zime

Že četrtič v zgodovini tekmovalnega vikenda za Pokal Vitranc bo v petek na sporedu dobrodelno tekmovanje in že 6. GRUBIN memorial na tragično preminulega slovenskega smučarja Draga Grubelnika. Dobrodelni veleslalom bo na progi Kekec v Kranjski Gori, tudi tokrat pa bodo za dober namen smučale številne nekdanje legende tega športa. Podružite se z legendami in smučajte za dober namen tudi vi. Kasneje sledi še koncert legendarne skupne Big Foot Mama.

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K