Kranjska Gora

Idilična Kranjska Gora se nahaja v objemu gora in se razteza ob manjšem družinskem smučišču pod Vitrancem, po katerem lahko pozimi smučate, poleti pa sankate. Ja, prav ste prebrali. Poleti se lahko z vrha smučišča spustite po kilometer in pol dolgi progi in se v dolino vrnete skuštrani in nasmejani.

Svojo nastanitev lahko izbirate med tremi hotelskimi objekti in eno apartmajsko hišo, vse pa so idealno izhodišče, da se na svojo (športno) avanturo poleti podate peš ali s kolesom, pozimi pa kar z smučmi direktno iz hotela.

Za dobro počutje poskrbi hotelski wellness in bazeni (hotel Ramada Resort in Hotel Kompas). V savnah si zagotovite sprostitev in regeneracijo, negovalni tretmaji in široka ponudba masaž pa pomagajo pri krepitvi zdravja in razstrupljanju telesa. Vse od naštetega pa zajema več različic ponudb tajske masaže, ki jih ponuja Center Vita (v sklopu hotela Ramada Resort), kjer vas bo dodobra »pregnetla« in pretegnila na Prvenstvu v tajskih masažah s srebrom nagrajena maserka Amita. Obisk wellnesa in bazenov je mogoč tudi, če niste gost enega od hotelov.

Uživajte na svežem gorskem zraku, v čudovitih razgledih na okoliške gore, predvsem pa se prepustite dopustniškemu doživetju s Hit Alpineo.

Ugodnosti za člane SLOSKI Kluba:

  • 15-odstotni popust na redne cene nastanitve,
  • 10-odstotni popust pri vstopu na bazene in savne,
  • 10-odstotni popust na wellness storitve.

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za člane tekoče sezone SLOSKI Kluba in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

Vse ugodnosti veljajo v času prostih kapacitet.

Za uveljavljanje ugodnosti se pri rezervaciji na recepciji hotelov družbe Hit Alpinea ali preko e-pošte info@hit-alpinea.si sklicujte in izkažite z veljavno člansko izkaznico SLOSKI Kluba.

Dobrodošli, da preverite njihovo ponudbo na www.hit-alpinea.si in izkoristite posebno ponudbo, ki vam jo omogoča SLOSKI Klub.