Terme Snovik, Kamnik

Vzemite si čas zase in spoznajte Terme Snovik, Kamnik, apartmajsko in wellness doživetje. Sproščate se lahko v termalni vodi, ki je v Snoviku izvir zdravja. Je naravno zdravilno sredstvo, bogato s kalcijem, magnezijem, natrijem, kalijem in drugimi koristnimi minerali blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. Svojim gostom v Termah Snovik ponujajo Kneippove metode zdravega načina življenja, za popolno sprostitev in krepitev imunskega sistema se lahko podate na savnanje v spa center, ki nudi različne masaže, Kneippove tretmaje za razvajanje in nego telesa ter ostale najbolj priporočene Kneippove vodne terapije z vodnimi oblivi telesa.

Za vas je pripravljenih 12 kolesarskih in 8 pohodniških poti, zunanji fitnes in trim steza med zelenimi jasami ob gozdu. Podate se lahko na Kneippovo bosonogo doživetje, ki poteka po travniku, pesku, skozi gozd ter drugih naravnih materialih.

Uživate lahko v zdravi, iz lokalnih sestavin pripravljeni hrani v restavraciji Term Snovik.

Ugodnosti za člane SLOSKI Kluba:

  • 15-odstotni popust na redne kopalne karte,
  • 15-odstotni popust na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve),
  • 10-odstotni popust na aktualno paketno ponudbo za bivanje.

Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo, veljajo pa za člane SLOSKI Kluba in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci). Ugodnosti ne veljajo na prenosljive in družinske kopalne vstopnice, darilne vrednostne bone in kopalno paketno ponudbo, prav tako ne na wellness paketne storitve.

Za uveljavljanje ugodnosti se pri recepciji Term Snovik izkažite z veljavno člansko izkaznico.

Doživite termalni svet zelo blizu doma. Svet, kjer bodo skrbeli za vaše zdravje, krepitev imunskega sistema in dobro počutje.

Dobrodošli v najvišje ležečih slovenskih termah, obdanimi s Kamniško – Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline.