V Kranjski Gori vse nared za 59. Zlato lisico

Organizatorjem 59. Zlate lisice v Kranjski Gori je uspelo dobiti boj z naravo in vse je pripravljeno za dva veleslaloma za svetovni pokal. Visoko ciljajo tudi Tina Robnik, Ana Bucik in Neja Dvornik.

Tina Robnik in Ana Bucik sta odlično razpoloženi pred tekmama na domačih tleh. Foto: Sloski

Tina Robnik: Zelo se veselim teh tekem, v Kranjski Gori vedno zelo rada tekmujem. Do sedaj nisem veliko tekmovala, sem se ravno vrnila po poškodbi, tako da še ni tiste prave forme, ki bi si jo želela. Vseeno mi domača tekma lahko prinese dodatno noč in bom poskušala to pokazati na progi. 

Ana Bucik: Doma sem vedno še dodatno motivirana. Pride ogromno gledalcev, tudi moji najbližji, kar mi da dodatni zagon. Počutim se dobro tudi v veleslalomu in res si želim, da bom to lahko tudi pokazala.”

Neja Dvornik: Pred boleznijo sem veleslalom postavila nazaj na svoje mesto. Sigurno v tem času med boleznijo nisem pozabila smučati, tako da si moram le priklicati te občutke in v njih zaupati. Želim si čim več navijačev in si želim sproščenega smučanja.”

Sergej Poljšak: Tina ima manjše zdravstvene težave, a ne iz vidika poškodbe, ki jo je utrpela jeseni. Zdravstveno stanje se izboljšuje in pričakujem, da se ji bo uspelo prebiti v finale. Nekako pričakujem, da se bo Ana uvrstila med top 15 in nato da se še Tina in Neja ali vsaj ena izmed njiju prebije v finale, to bi bilo super.”

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K