V Schladmingu drugo leto zapored dvojni program

Avstrijski Schladming tudi letos gosti nočni spektakel v obeh tehničnih disciplinah. Pred klasičnem slalomom bo na sporedu še nočni veleslalomski spektakel z Žanom Kranjcem v igri za visoka mesta.

Žan Kranjec je med najbolj zadovoljnimi, da so organizatorji v Schladmingu slalomu priključili še veleslalom. Foto: Agence Zoom

Slalom v Schladmingu vsako leto predstavlja enega izmed vrhuncev za slalomiste. Lani pa so avstrijski prireditelji v program sredi tedna dodali še veleslalom, kar se je izkazalo za odlično odločitev in zato je letos program enak. Zopet se pričakuje veliko množico ljudi, ki vsako leto pripravi pravo nogometno vzdušje. Da bo letel na krilih navijačev, si želi tudi Žan Kranjec, ki bo tokrat edini slovenski predstavnik na veleslalomu. Prva vožnja se bo jutri začela ob 17.45, druga pa 20.45.

Enak spored je v načrtu tudi za sredin slalom. Tam bo zaenkrat iz slovenskega tabora zagotovo nastopil Tijan Marovt, Kranjec pa se bo o svojem nastopu odločil po jutrišnjem veleslalomu. Štefan Hadalin na tekmah v torek in v sredo ne bo tekmoval.

Spored, Schladming >>

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K