Včlanitev za tekočo člansko sezono je možna do 31. 5. 2023

Članska sezona SZS se prične 1.7. vsako leto in se konča 30.6. naslednje leto.

Foto: Sloski

Pomembno – Izsek iz Pravilnika o članstvu Smučarske zveze Slovenije – Združenja smučarskih panog: Včlanitev za tekočo sezono je možna do 31. 5.2023. Po tem datumu včlanitev za tekočo sezono ni možna oziroma se šteje, da je kandidat včlanjen za novo sezono, ki se prične 1. 7.2023. Člani, ki v končani, pretekli, članski sezoni izpolnjujejo pogoje za članstvo, ohranijo status člana SZS v aktualni sezoni, sicer pa članstvo prične veljati z dnem, ko izpolnijo pogoje za članstvo.

Spomnimo: V prihajajoči sezoni SLOSKI Kluba nadaljujemo s prenovljenim modelom članstva, kjer je predpogoj za včlanitev fizične osebe v SLOSKI Klub predhodno članstvo v izbranem društvu oz. klubu, ki je član SZS. Društvom in klubom s svojimi člani sta na voljo dve vrsti članstva, AKTIVNO in PODPORNO članstvo, odvisno od stopnje vključenosti članov v delovanje SZS:

SLOSKI Klub AKTIVNI član:

  • Letna članarina: 25,00 EUR.
  • Fizična oseba, ki je včlanjena v društvo, ki je član SZS in ima plačano članarino in je intenzivno vpeta v trenažni in tekmovalni proces SZS. Med aktivne člane spadajo tekmovalci, trenerji, funkcionarji, sodniki, delegati in člani ZUTS.

SLOSKI Klub PODPORNI član:

  • Letna članarina: 5,00 EUR.
  • Fizična oseba, ki je včlanjena v društvo, ki je član SZS in ima plačano članarino in ni intenzivno vpeta v trenažni in tekmovalni proces SZS. Med podporne člane spadajo podporniki, starši in drugi člani, ki podpirajo smučarske športe.

Cenik članstva v SLOSKI Klubu

Cenik članstva za člansko sezono 2023/2024 ostaja nespremenjen. V sodelovanju z Zavarovalnico Generali bo nabor in cenik paketov zavarovanj znan v začetku meseca junija, vpisni postopek v sistemu Mars za novo člansko sezono bo osvežen in omogočen v drugi polovici meseca junija.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na email: modrakartica@sloski.si ali na tel. št. 01 513 68 11.

Deli novico