Žan Kranjec uspešno podaljšal sodelovanje s podjetjem Petrol, zaživela tudi akcija “Smučarski centi”

Odlično sponzorsko sodelovanje je nujno za doseganje vrhunskih rezultatov športnikov. Eno najuspešnejših takih zgodb tvorita podjetje Petrol in Žan Kranjec, ki sta danes v prostorih Smučarske zveze Slovenije podaljšala sodelovanje. V sklopu sodelovanja SZS in Petrola pa je zaživela tudi akcija Smučarski centi.

V prostorih SZS so danes potekali prijetni dogodki. Foto: Sloski

Na današnji novinarski konferenci so predsednik Smučarske zveze Slovenije Enzo Smrekar, olimpijski podprvak v veleslalomu Žan Kranjec, predsednica uprave podjetja Petrol Nada  Drobne Popović  in vodja projekta Smučarski centi Mojca Avšič predstavili odlično sodelovanje SZS in podjetja Petrol. Olimpijskemu podprvaku, ki je ravno dopolnil 30 let pa je pripadla čast podpisa nove dveletne pogodbe osebnega sponzorstva s podjetjem Petrol. To pomeni, da bo Žan Petrolov sponzoriranec že 12 let, s čimer ima tudi najdaljši sponzorski staž pri Petrolu kar se tiče osebnih sponzorstev.

“Po Söldnu smo naredili že veliko treningov in sem s formo zelo zadovoljen.  Smučam se dobro in upam, da nadaljujem v tej smeri in upam na čim boljšo sezono. Imamo sestavljen okvirni plan do naslednjih tekem. Sedaj smo ves čas trenirali v Val Senalesu v Italiji, sedaj pa upamo, da bomo lahko odšli tudi na druga smučišča. Misli mi med treningom včasih zaidejo tudi na svetovno prvenstvo, večinoma pa na naslednjo tekmo,” je o svoji trenutni pripravljenosti in željah do konca sezone povedal Žan Kranjec, ki je ravno praznoval tudi 30. rojstni dan.

 

“Čestitke Žanu za odličen začetek sezone.  Zelo smo bili vseli tvojega drugega mesta, s čimer dokazuješ, da je trdo delo in tvoj angažma na koncu poplačan. Resnično sem vesela za tvoje uspehe in še enkrat čestitke,” je pred podpisom nove pogodbe povedala predsednica uprave Nada Drobne Popović.

 

Žan Kranjec je za rojstni dan prejel torto. Foto: Sloski

Smučarski Centi

Da je Petrol zares eden največjih podpornikov slovenskega smučanja, pa dokazuje tudi dobrodelna akcija Smučarski centi, ki je zaživela v začetku tedna. V okviru akcije, ki so jo v Petrolu pripravili v sodelovanju s Smučarsko zvezo, lahko čisto vsak ljubitelj in ljubiteljica smučanja, ob nakupu na Petrolovih prodajnih mestih, z zaokroženim zneskom navzgor podpre mlade smučarske upe!

V Petrolu, kjer že več kot 15 let podpirajo Smučarsko zvezo Slovenije, se namreč dobro zavedajo, kako težko je začeti v otroški in mladinski reprezentanci, zato so se odločili, da skupaj s svojimi strankami poskušajo finančno razbremeniti mlade smučarje in njihove starše ter jim tako omogočiti kar najboljše pogoje na njihovi smučarski poti.

Do 31. marca 2023 tako lahko ob plačilu na Petrolovih prodajnih mestih znesek svojega nakupa zaokrožimo do naslednjega polnega evra, pri čemer bomo razliko namenili otroškim in mladinskim programom Smučarske zveze Slovenije, pri čemer je Petrol ob začetku akcije že prispeval 10.000 evrov. Svoje pa bo dodal tudi partner Mastercard, ki bo za vsako donacijo, opravljeno s karticami Mastercard, v sklad prispeval dodaten cent.

Da pa bo vaša dobrota dvojno nagrajena, pa bo vsak, ki bo doniral in shranil svoj račun, sodeloval tudi v nagradni igri.

Več o dobrodelni akciji in nagradni igri si lahko preberete na »Smučarski centi«.

“Za nami je 4-letni mandat, kjer smo uspešno končali sanacijo SZS, odplačali smo vse dolgove. Pri tem pa nismo zanemarili razvoja panog in  dosegali odlične rezultate. V novo mandatno obdobje vstopamo s konkretnimi strateškimi načrti. Veliko si želimo storiti na področju infrastrukture in na popularizaciji zimskih športov. Ti zastavljeni cilji ne bi bili možni brez naših dolgoletnih partnerjev, ki se jim ob vsaki priložnosti tudi zahvalimo. Zelo počaščeni in ponosni smo na to, da je Petrol naš dolgoletni sponzor. Na osnovi tega dolgoletnega sodelovanja, se je porodila tudi ideja, o kateri govorimo danes. Sliši se zelo enostavna, a najboljše stvari so vedno preproste, a to postanejo šele takrat, ko se začnejo izvajati. Ob tej priložnosti bi se še enkrat rad zahvalil celotni upravi družbe Petrol za sodelovanje,” je o dosedanjem uspešnem sodelovanju in novem projektu povedal predsednik SZS Enzo Smrekar.

“Projekt je plod ideje, ki so jo predstavili s strani Smučarske zveze. Čeprav je zelo enostavna, se je nam zdela zapletena. To pa zato, ker smo jo morali izvesti v zelo kratkem času.  Vsa zbrana sredstva bodo namenjena mladim smučarjem. Saj je Petrol družbeno odgovorno podjetje, ki se zaveda, kako pomemben je razvoj mladih in da je potrebno vlagati tudi v tiste kategorije, ki nimajo stalnih sponzorjev,” pa je povedala Mojca Avšič.

Deli novico

Generali_K
Petrol_K
Argeta_K
NLB_K
Telekom_K
Športna_loterija_K
Ford_K
Alive_2K